Tuesday, July 24, 2012

Pyöräilyseuraa



Kiivetessämme karmeaa ylämäkeä seuraamma liittyi maastopyöräilijä, joka jutteli meille innokkaasti puolaksi. Ymmärsimme, että edessä olisi vielä kaksi kilometriä nousua, mutta sen jälkeen loppumatka olisi leppoisampaa.

Vaikutti siltä, että mies halusi kutsua meidät kahvittelemaan ystäviensä luo, ja yritimme ensin vähän estellä. Iltapäivä oli jo kulunut melko pitkälle ja meitä odotettiin majapaikassamme. Mies oli kuitenkin niin ystävällinen, että kun hän pysähtyi ystäviensä talon eteen päätimme vastata kutsuun myöntäväksi, etenkin kun yksi ystävistä puhui sujuvaa englantia.

Päädyimme punaisen talon puutarhaan juomaan vastapoimituista piparmintun lehdistä keitettyä yrttiteetä ja kertomaan reissustamme ystävälliselle puolalaisperheelle. Mies harrastaa itsekin pyöräilyä ja onnistuimme myös tulkin välityksellä vaihtamaan muutaman sanan innokkaan maastopyöräilijän kanssa. Hetken istuttuamme lähdimme jatkamaan matkaa, ja hän johdatti vielä meidät oikeaan risteykseen Kamienna Goran kaupungin lähelle. Joskus kannattaa olla spontaani!

No comments:

Post a Comment