Friday, August 10, 2012

Ukrainassa on ainakin yksi leirintäalue!

Onneksi emme jääneet turistihintaiseen hotelliin emmekä lannistuneet, vaikkemme saaneet lupaa telttailla sen lähistöllä olleen talon pihassa. Ajoimme sen sijaan viitisen kilometriä eteenpäin ja löysimme koko reissun ensimmäisen leirintäalueen. 

Tai ainakin leirintäaluekyltin, sillä roskaisen järvenrannan kutsuminen leirintäalueeksi on ehkä hiukan liiottelua. Joka tapauksessa pystytimme teltan parin muun leiriytyjän ja kymmenien uimarien keskelle ja nautimme ilta-auringosta sekä pulahduksesta lämpimään veteen. Kymmenen aikaan illalla alue oli jo hiljentynyt (lukuunottamatta naapuriteltasta kantautunutta äänekästi keskustelua eri kännykkäliittymien hyvistä ja huonoista puolista) ja nukuimme rauhassa heräten vain pari kertaa alueella asuvien kulkukoirien ulvontaan.

2 comments:

 1. Moi! Mikä on käyttämänne teltta?

  ReplyDelete
 2. Anteeksi viivästynyt vastaus, nyt olemme vihdoinkin päässeet kunnollisen nettiyhteyden äärelle ja koonneet ajatuksemme. :)

  Meillä on kaksi telttaa: tällä matkalla mukana on North Facen Minibus 3 ja kotona odottaa Mountain 25.

  Minibus on kolmen hengen kesäteltta, joka on pärjännyt tosi hyvin täällä kovienkin sadekuurojen läpi ja Mountain taas kahden hengen ympärivuotista käyttöä kestävä teltta, joka meillä oli mukana Islannissa. Eivät ehkä ole maailman kevyimpiä tai pienimpään tilaan meneviä telttoja, mutta tosi kestäviä ja helppoja pystyttää.

  Kahdella ekalla matkalla meillä oli mukana ihan pikkuruinen teltta, jossa ei mahdu edes istumaan, ja totesimme, että siinä kyllä nukkuu, mutta käytännössä sitä voi käyttää vain kauniilla säällä, koska teltan sisällä ei voi viettää ollenkaan aikaa. ;)

  ReplyDelete